Skip to content

Kosten asbestsanering

de SWART Asbest advies & begeleiding B.V.

KOSTEN ASBESTSANERING

Terugbelverzoek

KOSTEN VAN ASBESTSANERING BEREKENEN?

Wat zijn de kosten van asbestsanering? Bent u benieuwd naar de kosten van asbestsanering? Schakel dan de Swart Asbest Advies & Begeleiding B.V. in voor het maken van een inventarisatie. Zoals onze naam al aangeeft, zijn wij gespecialiseerd in begeleiding van allerlei asbestwerkzaamheden. Wij rijden heel Nederland door om u van advies te voorzien.

Diverse factoren spelen een rol

Wanneer u meer wilt weten over de kosten van asbestsanering, bent u bij ons aan het juiste adres. Allereerst is het belangrijk om te weten dat deze kosten afhankelijk zijn van een aantal factoren. Deze worden hieronder opgesomd.

  • In eerste instantie zal de asbestdeskundige bij u langskomen voor een inventarisatie. In sommige gevallen is een visuele beoordeling genoeg om te beoordelen of er actie moet worden ondernomen. In dit geval zullen de kosten laag blijven. Is er echter een diepgaand onderzoek nodig, dan kost dit meer tijd en dus ook meer geld.
  • De tweede factor is het materiaal waarop het asbest aanwezig is. Zo is het verwijderen van asbest van muren of vloeren duurder dan bijvoorbeeld van golfplaten.
  • Als laatste wordt er gekeken naar de kosten voor het storten van het asbesthoudende afval. U kunt er natuurlijk voor kiezen om het asbest zelf weg te brengen om zo op de kosten van asbestsanering te besparen.

Terugbelverzoek

VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AANVRAGEN

Wilt u asbest zo snel mogelijk laten verwijderen maar wilt u eerst graag weten wat de asbestsanering gaat kosten? Neem dan vrijblijvend contact op met de Swart Asbest Advies & Begeleiding B.V. Wij stellen dan een heldere offerte op die is toegespitst op uw specifieke situatie. Indien nodig maken wij direct een afspraak om bij u langs te komen, zodat u al snel weet waar u aan toe bent.

Michel van de Bilt

Asbestdeskundige

Werkzaam als Deskundig Inventariseerder Asbest (DIA)

Jeroen Hopman

Eigenaar

Werkzaam als Deskundig Inventariseerder Asbest (DIA)

Arjen Schouten

Asbestdeskundige

Werkzaam als Deskundig Inventariseerder Asbest (DIA)

Sven van den Tillaard

Asbestdeskundige

Werkzaam als Deskundig Inventariseerder Asbest (DIA)

× Hoe kan ik je helpen?