Skip to content

Advies

ASBEST ADVIES NODIG? WIJ KOMEN SNEL LANGS!

ONAFHANKELIJK ASBEST ADVIES

Heeft u behoefte aan asbest advies van een onafhankelijk bureau? Maak dan kennis met de Swart Asbest Advies & Begeleiding B.V. Wij hebben ervaren en gecertificeerde medewerkers tot uw beschikking.

Terugbelverzoek

WIE ZIJN WIJ?

De Swart Asbest Advies & Begeleiding B.V. is een bedrijf met jarenlange ervaring. In 2002 is het bedrijf gestart door Henny de Swart en op 1 januari 2017 is het overgenomen door Jeroen Hopman.

Henny de swart is bijna 10 jaar werkzaam geweest als asbestsaneerder en heb in deze periode ook het diploma DTA behaald. Ook heb ik als manager de asbest afdeling binnen het bedrijf opgezet en toezicht gehouden op de juiste uitvoering van de asbestsanering. Daarnaast hield ik me natuurlijk bezig met het kwaliteitszorgsysteem en het continu verbeteren hiervan. Uiteindelijk had ik de nodige kennis en ervaring opgedaan, en besloot ik om een eigen adviesbureau te starten. Zowel bedrijven als particulieren konden vanaf dat moment bij mij terecht voor asbest advies en begeleiding. In de loop der jaren is het bedrijf flink uitgebreid en hebben wij al voor diverse, grote opdrachtgevers mogen werken.

In 2008 ben ik, Jeroen Hopman begonnen als deskundig inventariseerder asbest. Door bij diverse bedrijven gewerkte te hebben ben ik goed bekend met de markt en de verschillende partijen. Tevens heb ik jarenlang examens afgenomen van mensen die in de asbestbranche aan het werk waren.

Terugbelverzoek

NEEM CONTACT OP

Het is inmiddels algemeen bekend dat het inademen van asbestvezels, hoe klein ook, zeer schadelijk is voor de gezondheid. Daarom is het belangrijk om op tijd aan de bel te trekken. Neem daarom nu telefonisch contact met ons op via 06-44430923. Dankzij onze flexibele instelling kunnen wij snel bij u langskomen voor een uitgebreid asbest advies. Op dat moment kunnen wij ook meer vertellen over de bijkomende kosten. De asbestverwijdering wordt niet door ons uitgevoerd, maar we kunnen u wel adviseren over geschikte partijen en natuurlijk het project begeleiden.