Skip to content

Deskundige

ASBESTDESKUNDIGE NODIG? DE SWART!

ASBESTINVENTARISATIE NODIG? SCHAKEL EEN ASBESTDESKUNDIGE IN!

Heeft u asbest in uw woning of bedrijfspand opgemerkt? Dan is het noodzakelijk om hier zo snel mogelijk actie op te ondernemen. Het is begrijpelijk dat u in dit geval advies nodig heeft van een asbestdeskundige. De Swart Asbest Advies & Begeleiding B.V. komt graag bij u langs om een inventarisatie te maken van de kosten.

Terugbelverzoek

Alle expertise in huis

De Swart Asbest Advies & Begeleiding B.V. kan u niet alleen meer vertellen over de kosten van asbestverwijdering. Wij zijn een allround asbestdeskundige, maar bieden ook projectbegeleiding en toezicht. Kortom, alle expertise die u nodig heeft onder één dak.

Klanten in het hele land weten ons te vinden voor asbest advies. Dankzij jarenlange ervaring kennen wij de wetgeving als geen ander en hebben wij de nodige kennis van de markt. Daarom kunnen wij onze klanten op passende wijze adviseren en begeleiden. Ook hebben wij een ruim netwerk van asbest specialisten en kunnen wij, indien gewenst, ook de asbestverwijdering voor u verzorgen.

Terugbelverzoek

STICHTING CERTIFICATIE ASBEST

Ons bedrijf is aangesloten bij de Stichting Certificatie Asbest. Binnen deze stichting zijn allerlei belangrijke partijen vertegenwoordigd. Denk dus niet alleen aan werkgevers en werknemers, maar ook corporaties en overheidsinstanties. Als asbestinventarisatiebedrijf zijn wij wettelijk verplicht om ons hiervoor te certificeren.

Zoekt u op korte termijn een asbestdeskundige? Of heeft u advies nodig? Bel ons dan gerust op 06-44430923, dan zullen wij u uitgebreid te woord staan. Eventueel kunnen we dan direct een afspraak maken voor een inventarisatie. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Delft maar wij zijn werkzaam in het hele land.

× Hoe kan ik je helpen?