Skip to content

Asbestinventarisatie

ASBESTINVENTARISATIEBEDRIJF GEZOCHT? DE SWART!

ADVIES & BEGELEIDING

De Swart Asbest Advies & Begeleiding B.V. is in 2002 opgericht door Henny de Swart, specialist op gebied van asbestvraagstukken. In 2017 is de De Swart Asbest Advies & Begeleiding B.V. overgenomen door Jeroen Hopman.

Onze jarenlange ervaring en gedegen kennis van de markt, regelgeving en asbestsanering, stelt ons in staat klanten op juiste wijze te adviseren en begeleiden bij trajecten waarbij asbestwerkzaamheden aan de orde zijn.

Als gecertificeerd asbestinventarisatiebedrijf voeren wij inventarisaties uit ten behoeve van sloop of renovatie van vastgoed. Het doel van deze inventarisaties is het in kaart brengen van asbesthoudende materialen, waarna deze op verantwoorde en veilige wijze kunnen worden verwijderd door een gecertificeerd asbestverwijderingsbedrijf.

Terugbelverzoek

Terugbelverzoek

NEEM CONTACT OP

Het is inmiddels algemeen bekend dat het inademen van asbestvezels, hoe klein ook, zeer schadelijk is voor de gezondheid. Daarom is het belangrijk om op tijd aan de bel te trekken. Neem daarom nu telefonisch contact met ons op via 06-44430923. Dankzij onze flexibele instelling kunnen wij snel bij u langskomen voor een uitgebreid asbest advies. Op dat moment kunnen wij ook meer vertellen over de bijkomende kosten. De asbestverwijdering wordt niet door ons uitgevoerd, maar we kunnen u wel adviseren over geschikte partijen en natuurlijk het project begeleiden.