Skip to content

Asbestinventarisatie

ASBESTINVENTARISATIEBEDRIJF GEZOCHT? DE SWART!

EEN ASBESTINVENTARISATIEBEDRIJF MET MAATWERK OPLOSSINGEN

De Swart Asbest Advies & Begeleiding B.V. is een ervaren en deskundig asbestinventarisatiebedrijf. Zowel bedrijven als bijvoorbeeld gemeenten kunnen bij ons terecht voor advies en begeleiding betreffende asbestwerkzaamheden.

Terugbelverzoek

Erkend en ervaren

Wilt u ook laten controleren of uw woning of pand asbest bevat? Laat dit dan over aan een erkend asbestinventarisatiebedrijf. Bij de Swart Asbest Advies & Begeleiding B.V. bent u verzekerd van goede kwaliteit en een scherpe prijs. Wij komen allereerst bij u kijken om de situatie in te schatten. In sommige gevallen kunnen we op het blote oog al zien dat er asbest aanwezig is, maar soms is het asbest niet direct waarneembaar. Wij zullen dan een uitgebreide asbestinventarisatie uitvoeren zodat u snel weet waar u aan toe bent. Ook kunnen wij u meer vertellen over de kosten en u adviseren over erkende bedrijven die het asbest voor u kunnen verwijderen. Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt.

asbestinventarisatie

COMPLETE PROJECTBEGELEIDING

Wanneer het asbest verwijderd moet worden, kunnen wij u blijven begeleiden tijdens dit proces. Door onnodige kosten te voorkomen, actief mee te denken en een efficiënte uitvoering te realiseren, weten wij onze opdrachtgevers keer op keer te ontzorgen. U krijgt altijd deskundige begeleiding die past bij uw specifieke situatie of project. Kortom, wij zetten ons graag in om u net een stukje extra service te bieden.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Of heeft u een vraag over de kosten van asbestsanering? Ons asbestinventarisatiebedrijf is telefonisch bereikbaar via 06-44430923. Eventueel kan er dan direct een afspraak gemaakt worden voor een asbestinventarisatie.

Terugbelverzoek

NEEM CONTACT OP

Het is inmiddels algemeen bekend dat het inademen van asbestvezels, hoe klein ook, zeer schadelijk is voor de gezondheid. Daarom is het belangrijk om op tijd aan de bel te trekken. Neem daarom nu telefonisch contact met ons op via 06-44430923. Dankzij onze flexibele instelling kunnen wij snel bij u langskomen voor een uitgebreid asbest advies. Op dat moment kunnen wij ook meer vertellen over de bijkomende kosten. De asbestverwijdering wordt niet door ons uitgevoerd, maar we kunnen u wel adviseren over geschikte partijen en natuurlijk het project begeleiden.

× Hoe kan ik je helpen?