Skip to content

Asbestverwijdering

Asbestverwijdering? De Swart!

SPECIALIST IN ASBESTVERWIJDERING

Specialist in asbestverwijdering
Bent u op zoek naar een projectbegeleider voor asbestverwijdering? Dan zit u bij de Swart Asbest Advies & Begeleiding B.V. goed. Met meer dan 10 jaar ervaring in de branche kunnen wij u uitstekend adviseren en begeleiden op het gebied van asbestverwijdering.

Terugbelverzoek

Waarom asbestinventarisatie?

Bij langdurige blootstelling met asbest bestaat er een verhoogd risico op gezondheidsproblemen. In sommige gevallen is het daarom bij wet verplicht om een asbestinventarisatie te laten uitvoeren, maar soms is het ook gewenst om te weten of ergens asbest aanwezig is. Dit kan vanwege gezondheidsrisico’s zijn, maar ook vanwege juridische of financiële redenen. Bij de Swart Asbest Advies & Begeleiding B.V. kunnen we voor iedere situatie een analyse uitvoeren en u adviseren over de vervolgstappen. Wij voeren de asbestverwijdering niet zelf uit, maar hebben wel de nodige connecties om u direct verder te helpen. Er staat altijd een gecertificeerde medewerker voor u klaar.

ASBESTVERWIJDERING

PARTICULIEREN EN BEDRIJVEN

Onze klanten lopen zeer uiteen, van particulieren en bedrijven tot overheidsinstanties en gemeenten. Al vele tevreden opdrachtgevers gingen u voor en besloten om onze expertise in te schakelen. Denk bijvoorbeeld aan Ahoy Rotterdam, Gemeente Vianen, Elan Wonen, Ambiance Projecten en Woningstichting Vidomes.

Wenst u meer informatie over asbestverwijdering, heeft u een vraag of wilt u graag vrijblijvend een offerte ontvangen? Contact opnemen met ons asbestinventarisatiebedrijf kan telefonisch via 06-44430923. Wij nemen de tijd om u te woord te staan en kunnen indien gewenst direct een afspraak maken. Eén van onze medewerkers komt dan snel bij u langs om de inventarisatie uit te voeren. Zo weet u al snel waar u aan toe bent.

Terugbelverzoek

NEEM CONTACT OP

Het is inmiddels algemeen bekend dat het inademen van asbestvezels, hoe klein ook, zeer schadelijk is voor de gezondheid. Daarom is het belangrijk om op tijd aan de bel te trekken. Neem daarom nu telefonisch contact met ons op via 06-44430923. Dankzij onze flexibele instelling kunnen wij snel bij u langskomen voor een uitgebreid asbest advies. Op dat moment kunnen wij ook meer vertellen over de bijkomende kosten. De asbestverwijdering wordt niet door ons uitgevoerd, maar we kunnen u wel adviseren over geschikte partijen en natuurlijk het project begeleiden.